Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Directeur Kroos neemt afscheid van De Lage Waard

22 maart 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De huidige algemeen directeur/bestuurder van CSG De Lage Waard, drs. L.H. Kroos, zal met ingang van 1 augustus 2012 terugtreden, heeft drs. D. Louter, voorzitter van het bestuur, vandaag bekend gemaakt.

Per 1 augustus 2012 is benoemd als nieuwe directeur-bestuurder de heer drs. L. A. Verweij, die momenteel in Veenendaal woont.

Het afscheid van de heer Kroos staat gepland voor 5 juli. Gekoppeld daaraan zal er ook gelegenheid zijn kennis te maken met de heer Verweij.

Het is nog niet bekend wat de heer Kroos hierna gaat doen. Hij stopt in ieder geval op een hoogtepunt, want de afgelopen 4 jaar is De Lage Waard onder zijn leiding liefst 4 keer verkozen tot beste school van Nederland. Het zal voor zijn opvolger dan ook moeilijk zijn om dit te evenaren. In ieder geval is het voor De Lage Waard van belang om in bij de top van Nederland te blijven horen en goed onderwijs te blijven geven.

Zie ook:

Lees meer over:

onderwijs De Lage Waard
Deel dit bericht met je vrienden!