maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Doe mee met Bij Bosshardt Jubileum pannenkoekwedstrijd

22 maart 2012

PAPENDRECHT - Op vrijdag 30 maart a.s. is het nationale Pannenkoekendag. 

 
Om deze dag een feestelijk tintje te geven heeft Bij Bosshardt een wedstrijd uitgezet. Bent u de beste Pannenkoekenbakker van heel Papendrecht? Laat dit dan zien door de jubileumpannenkoek te ontwerpen en te bakken. Er is een vakbekwame jury uitgenodigd die uw pannenkoek zal beoordelen op een aantal punten, creativiteit, originaliteit en smaak. Onze juryleden zijn: Burgemeester de Bruin van Papendrecht, Directeur van Leger des Heils ZWN Fred Meijer en Bakker van der Sterre uit Dordrecht. 
 
U kunt zich vooraf opgeven voor deze wedstrijd door een email te sturen aan bijbosshardtpapendrecht@gmail.com. Let op! De organisatie wil graag een recept bij uw originele pannenkoek geleverd hebben. U levert dus op 30 maart een pannenkoek en bijbehorend recept in. Deze twee onderdelen zullen beoordeeld worden. 
 
16.00 aanvang 
16.45 uitslag en uitreiking prijs.
Bij Bosshardt is te vinden aan de Staringlaan 3.

Lees meer over:

bosshardt pannenkoekendag
Deel dit bericht met je vrienden!