maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

MKB Vastgoed Plan en gemeente ondertekenen samenwerkingsovereenkomst nieuw winkelcentrum

30 maart 2012

PAPENDRECHT - MKB Vastgoed Plan en de gemeente Papendrecht hebben vandaag de samenwerkingsovereenkomst en voorovereenkomst grondtransactie ondertekend voor de ontwikkeling van het nieuwe winkelcentrum “Markt van Matena” in de wijk Oostpolder. De ontwikkelopgave betreft circa 3.500 m² winkels, waaronder een nieuwe MCD supermarkt en 40 koopappartementen. MKB Vastgoed Plan ontwikkelt het winkelcentrum in samenwerking met Bouwfonds Ontwikkeling in Delft. 

De nieuwbouwlocatie "Land van Matena" is onderdeel van de gemeente Papendrecht en is volop in ontwikkeling. Het nieuwe wijkwinkelcentrum is bestemd voor de inwoners van de wijken Oostpolder in Papendrecht en Baanhoek-West in Sliedrecht. Ongeveer 60% van de wijk is op dit moment gerealiseerd.

Wim Kleine, directeur MKB Vastgoed Plan: “MKB Vastgoed Plan en Bouwfonds Ontwikkeling werken dit jaar het ontwikkelingsplan voor het wijkwinkelcentrum verder uit en wij zien er naar uit om in de eerste helft van 2013 te kunnen starten met de bouw.” Het openbaar gebied wordt gerealiseerd door de gemeente Papendrecht. MKB Vastgoed Plan B.V. is een 100% dochter van MAB Development Nederland B.V. en daarmee, evenals Bouwfonds Ontwikkeling onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep.

Deel dit bericht met je vrienden!