Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Fred van den Hoek neemt afscheid van Papendrechtse gemeenteraad

30 maart 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - CDA-raadslid Fred Hoek is op donderdag 29 maart onderscheiden met de gouden gemeentespeld. Burgemeester de Bruin reikte de speld uit tijdens de laatste gemeenteraadsvergadering van de heer Hoek, die op 9 mei het raadslidmaatschap neerlegt. De speld is een blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn inzet voor de gemeente en de Papendrechtse gemeenschap. 

Fred Hoek nam in september 2000 zitting in de gemeenteraad als opvolger van de tot burgemeester benoemde Jan Frans Mulder. Burgemeester De Bruin kenschetste het vertrekkende raadslid als ‘een man van reflectie, relativering en verdieping in achtergronden’. Hij bedankte de heer Hoek voor de plezierige contacten, voor zijn ‘beschouwelijke, weloverwogen en serieuze inbreng’, maar ook voor zijn enorm gevoel voor humor.

 
Deel dit bericht met je vrienden!