Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

AV Passaat gaat de lucht in

2 april 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT / DORDRECHT - De onderhoudscommissie van Atletiekvereniging Passaat zag zich de afgelopen week geplaatst voor een nog niet eerder ervaren uitdaging. Op een hoogte van 10 meter moest een losgeschoten katrol met verschillende hijslijnen aan de buitenzijde van de discuskooi herbevestigd worden. Het internationaal opererende Hoogwerker verhuurbedrijf RIWAL uit Dordrecht bood op korte termijn uitkomst door een hoogwerker ter beschikking te stellen voor deze weliswaar kleine reparatie op een onmogelijke plaats.

Accountmanager Peter Bisdom van RIWAL die zelf deelneemt aan de 21e voorjaarsloopgroep van Passaat: “Als je ziet hoeveel mensen binnen deze vereniging zich vrijwillig inzetten om tegen minimale kosten het Passaatbedrijf te laten draaien dan is het voor ons binnen RIWAL een klein gebaar om een hoogwerker ter beschikking te stellen om deze op zich kleine repartie in eigen beheer te laten uitvoeren”.

Jeroen Janssen van de Technische Commissie is met deze geste uitermate in zijn nopjes: “Door het gebaar van RIWAL kunnen we de werpnummers van de openingswedstrijd van 31 maart gewoon door laten gaan. Wij zijn dik en dik tevreden met deze hulp”

Lees meer over:

av passaat riwal
Deel dit bericht met je vrienden!