Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Twee keer winst voor Olympia

2 april 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Het instapteam, de jongste wedstrijdturnsters, wonnen afgelopen zaterdag hun poulewedstrijd tegen Andelo uit Andel. De meiden turnden een goede wedstrijd en wonnen de wedstrijd heel ruim met 30 punten verschil. Op balk lieten sommige turnsters extra onderdelen zien, die goed werden uitgevoerd en ook op de lange mat werd er netjes geturnd. Lois de Jong was de beste Papendrechtse turnster en eindigde op de eerste plaats.

's Avonds reisden de senioren B naar De Zilvermeeuw in Sleeuwijk voor hun derde wedstrijd in drie weken. Na een iets minder stabiele wedstrijd vorige week lieten ze vandaag zien dat ze goed geconcentreerd kunnen turnen. Er werden maar weinig punten weggegeven en op de 10 centimeter smalle evenwichtsbalk werd goed moeite gedaan om te blijven staan. Het verschil met de turnsters van De Zilvermeeuw was er vooral op sprong (ruim 2 punten) en brug (6 punten). Nummers 1 en 2 in de individuele uitslag waren Papendrechtse turnsters: Alissa de Jong werd prima 2e met 41.65 en turnde een stabiele wedstrijd. Kirsten Kuntz werd 1e met 44.30 punten.

Op zaterdag 12 april turnen de twee seniorenteams van Olympia allebei een thuiswedstrijd. De senioren B komen om 15.00 uur in actie tegen Vridos uit Giessenburg. Om 18.00 uur turnen de senioren A hun laatste poulewedstrijd tegen WIK uit Groot-Ammers. Beide wedstrijden worden gehouden in de Olympiaan aan de Jacob Catslaan.

 
Deel dit bericht met je vrienden!