Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Voorbereidingen voor JOP onder de N3 gestart

5 april 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - De Gemeente Papendrecht is gestart met het realiseren van een Jongeren ontmoetingspek (JOP ) onder de N3. Op deze locatie was al een container geplaatst door het Wijkplatform maar deze was in strijd met het bestemmingsplan ‘Dijkstrook-Middenpolder’. 

Onlangs heeft de gemeente na een inspraak procedure ontheffing verleend middels een projectbesluit. Inmiddels is de aannemer gestart met het gereed maken van de locatie. Vanaf de stoep is er met betonplaten een wandelpad naar de JOP gecreëerd. Hierdoor is de JOP straks goed bereikbaar voor jongeren vanuit Middenpolder en De Kooi. 

De container (die nu tijdelijk onder de brug staat) werd in de oude situatie op wisselende tijdstippen, zowel doordeweeks als in het weekend, gebruikt door wisselende groepen jongeren. Dat melden zowel de politie als jongerenwerk. De JOP staat hier op zeer ruime afstand van de woningen. Dat is gunstig voor eventuele geluidsoverlast bij woningen in de omgeving.

 

Lees meer over:

n3 jop
Deel dit bericht met je vrienden!