Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

BeautyPlusBus bezorgt bewoners van woonzorgcentrum De Markt een schoonheidsbehandeling

16 april 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - De bewoners van woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht werden op donderdag 12 april in de watten gelegd in de BeautyPlusBus. In de rijdende schoonheidssalon genoten ze van een behandeling bij de schoonheidsspecialist. 

Genieten
Op donderdag 12 april stond de BeautyPlusBus voor de deur van Rivas-locatie De Markt in Papendrecht. 'Bij Rivas stemmen we de zorg af op de wensen en behoeften van de bewoners: mensgerichte zorg noemen we dat. Daar horen ook leuke extra’s bij’, zegt Henk van Gemert, teamleider bij De Markt. ‘We vinden het belangrijk dat de bewoners van De Markt soms extra verwend worden. De BeautyPlusBus is daar een goed voorbeeld van.’

Rijdend schoonheidssalon
Eenmaal binnen troffen de bewoners een echte schoonheidssalon aan. Daar kregen ze een schoonheidsbehandeling in de vorm van een gratis manicure, gezichtsbehandeling of voetmassage. ‘Je merkt dat dit kleine beetje extra aandacht veel betekent voor de bewoners. Iedereen heeft volop genoten van de behandelingen. Je zag ze echt stralen!’, zegt Van Gemert.

De BeautyPlusBus is een initiatief van het Nationaal OuderenFonds. De bus, die mogelijk is gemaakt door de VriendenLoterij, rijdt langs zorgcentra om bewoners een heerlijk verwenmoment aan te bieden. Rivas heeft het Nationaal OuderenFonds benaderd om de bewoners van De Markt in de watten te leggen.

Lees meer over:

rivas de markt beautyplusbus
Deel dit bericht met je vrienden!