Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht koestert het mooie uitzicht op Dordrecht en gaat hier zelfs een tentoonstelling aan wijden

16 april 2012 (door Liesanne)

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Op vrijdag 20 april wordt de tentoonstelling “Gezicht op Dordrecht” aan het Aviolandapad in Papendrecht, officieel geopend door burgemeester Kees de Bruin en wethouder Cultuur Joke Reuwer-Verheij van de gemeente Papendrecht. 

 
Voor de tentoonstelling zijn op vier plaatsen langs het Aviolandapad frames geplaatst met daarop een open schilderijlijst. Hierdoor wordt een gezicht op Dordrecht geboden, zoals dat in het verleden door beroemde schilders is vastgelegd.
 
De tentoonstelling maakt deel uit van het Beeldenpark Papendrecht.
 

Lees meer over:

tentoonstelling beeldenpark
Deel dit bericht met je vrienden!