Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Drie verdachten aangehouden na woninginbraak in Papendrecht

18 april 2012

PAPENDRECHT - Politieagenten hebben drie mannen aangehouden, omdat zij hen verdachten van een inbraak in een woning in de Eilandstraat. Politieagenten werden op dinsdagavond 17 april door een oplettende omwonende gebeld toen hij de drie mannen bij de woning zag, terwijl hij wist dat de bewoners op dat moment niet thuis waren. De agenten zagen de drie mannen, van 20, 30 en 31 jaar oud zonder een vaste woonplaats, in de directe omgeving van de woning waar was ingebroken. Ook vonden ze inbrekersgereedschap dat was achtergelaten in een tuin. De agenten hielden het drietal direct aan namen ze mee naar het politiebureau. De politie doet onderzoek naar de inbraak en de betrokkenheid van het drietal. Zij zijn in verzekering gesteld.

 

Lees meer over:

aanhouding Eilandstraat
Deel dit bericht met je vrienden!