Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

RTV Papendrecht zendt korfbalfinales uit op radio

20 april 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - RTV Papendrecht gaat vanuit Ahoy de komende kampioenswedstrijden Korfbal live via radio uitzenden.
Zaterdag 21 april wordt tijdens twee extra radio uitzendingen integraal verslag gedaan van de voortgang van de strijd.

Van 13:00 – 16:00 uur wordt van de wedstrijd PKC A1 – Dalto A1 (junioren finale) integraal verslag gedaan van de voortgang van de strijd. Die eerste uitzending begint om 13.00 uur, de wedstrijd om 14.00 uur, en duurt tot 16.00 uur.

De tweede uitzending is van 18:00 - 21:00 uur en dan wordt er  verslag gedaan van de wedstrijd tussen PKC 1 – Koog Zaandijk 1. Deze korfbalklapper is de ultieme strijd om het landskampioenschap en is de finale Wereldtickets Korfballeague. De aanvang van deze wedstrijd is om 19:00 uur.

De verslaggeving vanuit Ahoy’ is in handen van Eef Schouten en Jeroen Jansen. Mario van Aalst en Theo van Gameren verzorgen onder anderen de techniek in de studio. Na het Marathon radiospektakel op 15 april is dit het tweede grote sportevenement dat dit jaar door PapendrechtFM live in de ether gezet wordt.

Lees meer over:

korfbal finale pkc rtv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!