Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Ontwerpen speelplekken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt klaar

26 april 2012

PAPENDRECHT - De ontwerpen van de speelplekken in de wijken Kraaihoek, 't Zand, Middenpolder en Zeeheldenbuurt zijn nu definitief. Hierin zijn de wensen en suggesties van de omwonenden, kinderen en inwoners zoveel mogelijk meegenomen.

In de tweede week van april is een aanvang gemaakt met de grondwerkzaamheden. Half april werden de eerste afgekeurde toestellen verwijderd en de nieuwe toestellen geplaatst. Op de volgende locaties worden nieuwe speelplekken gecreëerd:

  • op de Karel Doormanlaan ter hoogte van de Trompstraat
  • op het plein op de hoek van de Wiardi Beckmanstraat
  • bij het Anjerpad

De planning is dat de speelplekken in mei 2012 kunnen worden gebruikt.

 
Deel dit bericht met je vrienden!