zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Kermis in Papendrecht komt er weer aan

1 mei 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Van woensdag 9 mei tot en met zaterdag 13 mei is de Markt weer het middelpunt van spanning en spektakel voor groot en klein. Zo zijn er onder meer de sensationele Booster, Magic Star en Flying Bob voor de durfals en zorgen de Autoscooter, minicars, draaimolen en minizweef voor iets rustiger vermaak. Ook de altijd favoriete trampoline ontbreekt niet! 

In verband met de kermis wordt de weekmarkt van dinsdag 8 mei verplaatst naar de parkeerplaats aan de Constantijn Huygenslaan. De gratis bewaakte fietsenstalling wordt tijdelijk verplaatst naar het pand Markt 16 (aan de oostelijke zijkant van het gemeentehuis, waar voorheen G&G Computers was gevestigd). De weg vóór het gemeentehuis aan de Markt is van dinsdag 8 mei t/m zaterdag 13 mei gesloten voor alle verkeer.

 

Lees meer over:

markt kermis
Deel dit bericht met je vrienden!