dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Diefstal van auto na woninginbraak

2 mei 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Bij een inbraak in een woning aan de Brasem is een auto gestolen. De dieven slopen de woning binnen in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 april. Uit de woning stalen zij ondermeer autosleutels.

Deze gebruikten zij vervolgens om de auto van het slachtoffer te stelen. Heeft u iets opvallends gezien? Of heeft u andere informatie die tot opheldering van deze diefstal kan komen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).
 
Preventie
Uit onderzoek is gebleken dat inbraken voorkomen kunnen worden door het slot op uw deur altijd op het nachtslot te draaien. Ook het aanbrengen van een anti-inbraakstrip kan een mogelijke inbreker doen besluiten om bij u niet te proberen om in te breken. Kijk voor meer inbraakpreventietips op www.politiekeurmerk.nl.

Lees meer over:

autodiefstal brasem
Deel dit bericht met je vrienden!