maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Smink lonkt naar schaaktitel

2 mei 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Met nog enkele speelronden voor de boeg lijkt Meinte Smink op weg naar prolongatie van zijn clubtitel bij schaakvereniging Papendrecht/ Alblasserdam. In zijn laatste twee partijen kwam Smink overigens niet verder dan remises, waardoor zijn naaste concurrenten Kees Brinkman en Ron Melger iets dichterbij konden komen. Eind deze maand zal duidelijk zijn of Smink zijn voorsprong kan behouden.

Bij de jeugd is het razend spannend. Michael Bijkerk nam de leiding overdoor een zege op zijn concurrent Remco Schimmel. Het verschil op de ranglijst tussen de twee is echter minimaal, terwijl ze op de voet worden gevolgd door Peter Papai.

Lees meer over:

Schaakvereniging
Deel dit bericht met je vrienden!