maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Twee verdachten van mishandeling in Papendrecht aangehouden

15 mei 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Politieagenten hebben afgelopen woensdag 9 mei twee mannen aangehouden op verdenking van een mishandeling op de Stellingmolen in maart. Bij deze mishandeling raakte een 51-jarige man gewond.

Het 51-jarige slachtoffer sprak op vrijdagnacht 2 maart rond 01:00 uur twee jonge mannen aan, omdat zij erg luidruchtig waren. Hierop werd de 51-jarige man door hen mishandeld. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Daarbij werden onder meer camerabeelden bekeken en een getuigenoproep gedaan. Naar aanleiding van deze oproep kreeg de politie enkele tips binnen. 

Met behulp van de tips en de beschikbare beelden konden politieagenten woensdag een 18 -jarige en een 19 -jarige man uit Papendrecht aanhouden. De twee mannen zijn na verhoor op het politiebureau op vrije voeten gesteld. Zij zullen zich op een later moment voor een rechter moeten verantwoorden.

 

Lees meer over:

mishandeling stellingmolen
Deel dit bericht met je vrienden!