dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Ondernemer Richard van Rijn van start met Stonehenge natuursteen en tegels

18 mei 2012

PAPENDRECHT -  Richard van Rijn, een jonge enthousiaste ondernemer heeft de sprong in het diepe genomen en de deuren geopend van Stonehenge natuursteen en tegels aan de Biezen in Papendrecht. 

“De winkel is nog niet helemaal klaar, we moeten nog het één en ander inrichten en afwerken, maar we hebben besloten de deuren alvast te openen voor het publiek”, aldus Richard.
 
Vanuit het pand aan de Biezen hoopt Richard met zijn winkel de markt in en rondom Papendrecht te gaan bedienen. Qua prijs en service denkt Richard  zich te kunnen onderscheiden van andere. “”Wij verkopen niet alleen, maar leggen de vloeren ook zelf" vertelt Richard. 
 
“Wij hebben de beste collectie tegels en natuursteen voor iedere vloer, badkamer of keuken. Onze specialiteit ligt op de vloer, of beter gezegd, ís de vloer. Binnen een straal van 100km zijn wij het enige bedrijf wat traptreden met natuursteen kunnen bekleden, dit is echt een uniek voor de regio. Natuursteen traptreden komen steeds meer in, soms kiezen bedrijven maar ook particulieren er snel voor omdat de trap een blikvanger is bij binnenkomst.
 
Vakmanschap staat voorop bij ons en als CBW erkende organisatie biedt Stonehenge de klant alle zekerheid. Ons thema is no-nonsense en doorzichtigheid. Wij begeleiden klanten van aankoop tot oplevering en communiceren alle relevante informatie direct naar de klant door. Zo bieden wij een totaalconcept waar de klant, een prettig gevoel aan over houdt”. 
 
Stonehenge Natuursteen en Tegels is gevestigd aan De Biezen 20 in Papendrecht
Voor meer informatie, zie www.stonehengetegels.nl

Lees meer over:

De Biezen stone henge tegels
Deel dit bericht met je vrienden!