Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht promoveert met monsterzege naar derde klasse

21 mei 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT -  VV Papendrecht kan de overgang naar prestatief zaterdagvoetbal beginnen in de 3e klasse. Na de 0-5 overwinning van afgelopen week waren hier al weinig twijfels over en terecht. In de thuiswedstrijd werd het sterk verzwakte Rimboe met 12-0 naar huis gestuurd.

Het trainersduo Elzinga/van Gastelen had een duidelijke opdracht meegegeven: Begin geconcentreerd en geef het thuispubliek waar het recht op heeft. Het talrijk opgekomen publiek werd niet teleurgesteld. De einduitslag werd bereikt door doelpunten van Fahrettin Basar (4 x), Igor Batoukhtine (3x), Oktay Basar (2x), Django van Dijkhuizen (2x) en Max van Dongen (1x). Hulde voor tegenstander Rimboe, die ondanks de vernedering gewoon bleef voetballen.

 
   

 

Zie ook:

Lees meer over:

vv papendrecht rimboe
Deel dit bericht met je vrienden!