zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Afsluiten van openbare wegen voor wielerronde

22 mei 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 2 juni a.s. wordt de 59ste editie van de Wielerronde van Papendrecht verreden. Het parcours is net als voorgaande jaren uitgezet in de wijk Westpolder.

Tijdens de wielerronde zijn tussen 11.30 en 18.30 uur de P.C. Hooftlaan, Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan afgesloten voor alle verkeer. Het gebied tussen deze straten is per auto dan ook nauwelijks bereikbaar.

De winkels aan het Erasmusplein zijn, tussen de diverse wielerwedstrijden door, te bereiken via de Coornhertstraat en de Constantijn Huygenslaan naar de Heinsiusstraat (nabij Apotheek Centrum). Gelegenheid tot oversteken is circa 10 minuten mogelijk vanaf 14.00 uur en 15.30 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!