dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Droom Ron Tiben komt uit bij Man bijt hond

31 mei 2012

PAPENDRECHT - Afgelopen week kwam er een lang gekoesterde droom uit van de Papendrechter Ron Tiben: hij mocht aanwezig zijn bij een echte worstelwedstrijd en op de foto van twee van zijn helden. De vervulling van de wens is mede mogelijk gemaakt door het NCRV-programma "Man Bijt Hond", dat de wens van Ron een half jaar geleden vernam en hier dus werk van heeft gemaakt en ook televisieopnamen maakte.

Ron Tiben zit sinds zijn zevende jaar in een rolstoel, omdat hij een spierziekte heeft. Hij woont in woongroep "Het Palet" aan de Vincent van Goghlaan. Naast worstelen zijn rolstoelbasketbal, dansfeesten bezoeken en fotograferen zijn hobby's. Voor meer informatie over Ron, zie zijn website www.rontiben.nl, die hij zelf heeft ontworpen en gebouwd.

Deel dit bericht met je vrienden!