maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Francy Crielaars maakt overstap naar PKC

4 juni 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - De 22 jarige speelster van DeetosSnel/ Volhuis maakt met ingang van het seizoen 2012/2013 deel uit van de selectie van PKC uit Papendrecht.

De kersverse International wil met deze overstap haar ambities om Ahoy te winnen kracht bijzetten. Zij hoopt bij PKC, dat de laatste 2 jaar genoegen moest nemen met een 2 de plek, bij te dragen aan het uiteindelijke doel, het winnen van de Nederlandse titel in de zaal.

PKC is vanzelfsprekend erg blij dat Francy deze keuze heeft gemaakt en ziet in Francy een speelster die de komende jaren van toegevoegde waarde zal zijn voor de al sterke selectie. Met Francy hoopt en verwacht PKC ook volgend seizoen weer een serieuze kandidaat te zijn voor de landstitel.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!