dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

PKC sluit seizoen af met vijfde nederlaag op rij

4 juni 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Voor PKC stond op zaterdag 2 juni de laatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012 op het programma. De laatste kans ook voor de Papendrechters om na een teleurstellend tweede deel van de veldcompetitie, waarin nog geen punt werd behaald, het blazoen nog even op te poetsen en het trouwe thuispubliek nog een leuke wedstrijd te laten zien.

Het kwam er echter niet van. Een gezapige eerste helft begon nog wel redelijk, 2-0 en 3-1, maar daarna kon PKC/Hagero niet doordrukken en kwam OVVO bij 3-3 weer langszij om vervolgens naar 3-4 uit te lopen. PKC wist wel steeds nog aan te haken, maar kon geen verschil meer bedingen. Via 5-5 en 7-7, stond er bij rust een 7-8 in het voordeel van de Maarssense ploeg op het scorebord.

Ook in de tweede helft wist PKC het tij niet meer te keren. Op de een of andere manier lukte het niet meer, de energie leek op, de scherpte was ver te zoeken. Het werd dan ook opnieuw een nederlaag, de vijfde op rij (de nederlaag tegen het G-team afgelopen week uiteraard niet meegerekend)

Eindstand: 13-17.

Er werd dus geen enkel punt meer gehaald in het tweede deel van de veldcompetitie. Natuurlijk zijn er diverse redenen voor aan te geven, maar desondanks heerst er toch ook een gevoel van teleurstelling bij de toeschouwers.

PKC A1 won overtuigend van DSC A1 en werd daarmee eerste in de poule en is klaar voor de kruisfinales om alsnog een plaatsje op het NKD proberen te behalen en voor "de dubbel" te strijden dit jaar.

Ook PKC 2 wist de winst op de Oostpolder te houden, door met 20-18 van KCC te winnen. Ook zij plaatsten zich hiermee voor de kruisfinales.

PKC C1 won haar laatste wedstrijd, maar doordat ook Oranje Wit C1 won, zal er een beslissingswedstrijd moeten volgen a.s. dinsdag om te bepalen wie naar de kruisfinales mag, om te strijden om een plaats op het NKD 2012. Deze wedstrijd wordt bij Sporting Delta gespeeld, aanvang 19:00 uur.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!