woensdag 27 oktober 2021

Alles over Papendrecht

aangehouden voor poging brandstichting

9 juni 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Politieagenten zagen tijdens hun surveillance in de nacht van vrijdag op zaterdag 9 juni een auto geparkeerd staan aan De Biezen. Omdat zij de situatie verdacht vonden, stelden de agenten direct een onderzoek in. Een bedrijfspand in de directe omgeving bleek niet afgesloten te zijn en de agenten roken daar een benzinelucht.

Toen de agenten terug gingen naar de auto bleek dat deze was weggereden. De auto werd snel weer gevonden op de Kerkbuurt. De bestuurder, een 22-jarige man uit Papendrecht, rook naar benzine en werd direct aangehouden. De politie vermoedt dat er is gepoogd brand te stichten in het bedrijfspand aan De Biezen en doet onderzoek naar de betrokkenheid van de 22-jarige man. Hij is op het politiebureau ingesloten om te worden verhoord. Hij zit nog vast.

Lees meer over:

kerkbuurt aangehouden de-biezen
Deel dit bericht met je vrienden!