woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior verblijdt kinderen en ouders met pleinconcert op Constantijnschool

13 juni 2012

PAPENDRECHT - Op dinsdag 12 juni verzorgde muziekvereniging Excelsior Papendrecht een concert voor alle leerlingen van het basisonderwijs in Papendrecht bij de Prins Constantijnschool in de Molenwijk.

Het Klein Orkest en de Slagwerkgroep van Excelsior stemden het repertoire op de leeftijd van de leerlingen af en boden een afwisselend programma waarin vele stijlen en instrumenten de revue passeerde, zowel blaasinstrumenten als slaginstrumenten.
 
Er waren solo’s te horen zijn van jeugdige muzikanten op bugel, trompet, trombone, slagwerk en de populaire boomwhackers en o.a. Pippi Langkous, Bongo Dancing, Boomwhackers Fiesta en Ambulance Boogie waren te beluisteren.

Grappig was ook een gedeelte waarin muzikanten met opzet valse noten speelden, waar de kinderen veel plezier om hadden.
Deel dit bericht met je vrienden!