woensdag 12 mei 2021

Alles over Papendrecht

Agenda Papendrecht.net verbeterd

15 juni 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Papendrecht.net heeft de vormgeving van de Agenda aangepast. U weet wel, het uiterst complete overzicht van heel veel activiteiten in de gemeente. De nog steeds groeiende bezoekersstroom biedt mogelijkheden de dienstverlening verder te vergroten.

Of het nu om muziekuitvoeringen gaat, om bijzondere kerkdiensten, fietstochten, doe-middagen of anderszins, Papendrecht.net heeft het vrijwel altijd in De Agenda. Dat komt ook omdat steeds meer mensen de compleetheid van die Agenda waarderen en steeds vaker hun evenementen of bijeenkomsten insturen. De redactie is daar blij mee.

Service vergroten
Om de service van Papendrecht.net verder te vergroten is de opstelling van De Agenda veranderd: het geheel is nu overzichtelijker door twee kolommen met een goede - opvallende - aandacht voor iedere afzonderlijke activiteit. Ook is er meer ruimte gekomen voor afbeeldingen en/of logo's. Een reden te meer uw materiaal (nog vaker) in te sturen...

Aanmelden
Dus... Heeft u een evenement of activiteit waarvan u meent dat Papendrecht en omgeving dat zou moeten weten, klik dan op deze link en stuur uw informatie in! Wij plaatsen graag...

Deel dit bericht met je vrienden!