dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

RTV Papendrecht zendt debat Samenwerking gemeenten uit

18 juni 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De meningen rond de huidige en toekomstige samenwerking tussen de Drechtsteden gemeenten zijn regelmatig grond voor heftige discussie. Reden voor het college van Burgemeester en Wethouders daar een uitgebreide visie op te formuleren. Die ‘Visie op de Intergemeentelijke samenwerking van de gemeente Papendrecht’ op maandagavond 25 juni vanaf 20.00 uur onderwerp van debat in de raadszaal van het gemeentehuis.

RTV Papendrecht gaat van dit belangrijke maatschappelijke en politieke debat een uitgebreide radio en TV reportage maken. “Op maandag 25 juni maken we de reportage die we op donderdag 28 juni van 18.00 tot 20.00 uur uitzenden,” vertelt RTVP hoofdredacteur Hans Hulswit. “Dat geeft ons even de gelegenheid om het verslag zo overzichtelijk mogelijk te maken.”

In die PapendrechtFM uitzending komen een paar gasten aan het woord die reageren op de uitspraken zoals die in het debat gedaan zijn. Op TVPapendrecht zal een samenvatting te zien en horen zijn van het debat. Mogelijk dat ook daar weer enkele interviews in verwerkt zijn. Het gemeentebestuur streeft er naar met name dit soort discussie zo open mogelijk te voeren met mogelijkheid voor alle inwoners om er aan deel te nemen.

Deel dit bericht met je vrienden!