dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Olympisch zomerfeest Oranje-Nassauschool

25 juni 2012 (door Liesanne)

PAPENDRECHT - Op vrijdag 22 juni was er op de Oranje-Nassauschool een zomerfeest met als thema: Olympische Spelen. Op 8.30u werden de Spelen officieel geopend door het onthalen van de landen en het ontsteken van de Olympische vlam.

Daarna mochten de kinderen allerlei spelen gaan doen. De kinderen van de groepen 6, 7 en 8 bouwden mooie zeepkisten, die bijv. een land vertegenwoordigden. Tussendoor konden de kinderen lekker springen op het springkussen of ravotten op de stormbaan.

Tegen het einde van de ochtend werden de zeepkisten geshowd aan alle belangstellenden. Natuurlijk ontbraken de medailles niet. Deze werden aan het eind uitgereikt. Na het eten van een heerlijk ijsje was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was een feestelijke, geslaagde (en bijna droge) ochtend.

Deel dit bericht met je vrienden!