zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

RTV Papendrecht presentator Rob de Leeuw versterkt team KermisFM

20 juli 2012

PAPENDRECHT - Ook dit jaar gaat de Hollandse presentator Rob de Leeuw van RTV Papendrecht het team van KermisFM tijdens de beroemde Tilburgse kermis versterken. Van vrijdag 20 juli tot 29 juli vormt Rob weer samen met Jurgen Leijten live het presentatie team van het programma de Muziek Caroussel vanaf de kermis.

Dit keer versterkt met oud Kink DJ Henk Kanninga. Alle bezoekers kunnen elke dag van heel nabij zien hoe de drie niet alleen Nederlandstalige muziek presenteren, maar ook hoe talloze bekende artiesten even bij hen komen ‘buurten’. Peter Beense, Djanjo Wagner, Vinzzent, Wesley, Jan van Est, Corry Konings, Catharina Hulters en Mike & Collin komen zelf naar het glazen huis op de kermis. Rob, Jurgen en Henk zorgen er voor dat het gezellig op zijn Hollands gaat worden.

Terwijl buiten het reuzenrad draait klinkt in de ether het geluid van vele Hollandse sterren vanaf het Piusplein in Tilburg. Rob, Jurgen en Henk zorgen er voor dat gedurende tien kermisdagen ook buiten Tilburg volop genoten kan worden van een echte kermissfeer. De live uitzendingen zijn ook elke dag van 18.00 tot 19.00 uur te beluisteren via PapendrechtFM op 105.0 FM, 105.9 kabel, TV kanaal 67- en www.rtvpapendrecht.nl

Lees meer over:

rtv papendrecht rob de leeuw
Deel dit bericht met je vrienden!