zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Nog even doorbijten voor winkeliers en publiek van winkelcentrum de Meent

6 augustus 2012

PAPENDRECHT - Het kan niemand ontgaan zijn dat er grote werkzaamheden plaats vinden aan de vloeren van Winkelcentrum de Meent in het centrum van Papendrecht.

Tot eind augustus wordt de tegelvloer op de bovenloop van De Meent vervangen. Vervanging van de tegelvloer is noodzakelijk omdat tijdens de bouw door een onderaannemer te weinig dilatatie (ruimte tussen tegelvlakken) is toegepast. Hierdoor is scheurvorming in de tegels ontstaan waardoor er lekkage optreedt in de onderliggende winkels.

Om het ongemak voor het publiek een beetje te verzachten worden er gedurende de ‘Steigerweken’ op mooie prijzen verloot. Iedere week worden er twee Samsung Galaxy Tabs onder inzenders van de stempelkaarten verloot. En in oktober, tijdens het lustrumfeest van winkelcentrum De Meent, wordt bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is van de hoofdprijs: een Toyota Aygo.

 

Deel dit bericht met je vrienden!