dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden na mishandeling

13 augustus 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In de Seringenstraat heeft een mishandeling plaatsgevonden waarbij een man en een vrouw gewond zijn geraakt. De verdachte werd later aangehouden door politieagenten.

De mishandeling zou hebben plaatsgevonden op zaterdagmiddag 11 augustus. Een 44-jarige man uit Papendrecht zou een 49-jarige man en 43-jarige vrouw uit Papendrecht hebben mishandeld. Politieagenten kwamen de mogelijke verdachte op het spoor doordat enkele pasjes met zijn naam erop werden aantroffen op de plek waar de mishandeling had plaatsgevonden. De 44-jarige werd uiteindelijk aangehouden in zijn woning in de Jacob Catslaan. Hij wordt op het politiebureau verhoord en zit nog vast. De 49-jarige man kwam bij de mishandeling ten val, en liep daardoor mogelijk een gebroken arm op. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De 43-jarige vrouw liep lichte verwondingen op. Zij hebben beiden aangifte gedaan. De politie onderzoekt de toedracht van de mishandeling.

Lees meer over:

aangehouden seringenstraat
Deel dit bericht met je vrienden!