woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden Willem Dreeslaan van start

21 augustus 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT – Vanaf maandag 20 augustus tot en met vrijdag 9 november wordt er aan de gewerkt aan de Willem Dreeslaan. De weg is daarom volledig afgesloten voor alle verkeer en met borden worden de verschillende omleidingsroutes aangegeven.
 
De verharding op het weggedeelte van de Willem Dreeslaan, gelegen tussen de rotonde met de Kennedylaan en de brug nabij de rioolwaterzuivering, krijgt groot onderhoud.
 
Het asfalt is in zeer slechte staat en moet inclusief fundering vervangen worden. Het verrichten van groot onderhoud maakt het mogelijk om gelijktijdig verbeteringen aan de weginrichting en de groenvoorziening aan te brengen.

Zie ook:

Lees meer over:

afgesloten Willem Dreeslaan
Deel dit bericht met je vrienden!