woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Voetbaltoernooi met een missie

25 augustus 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT – Op vrijdagavond 24 augustus organiseerde Teus Donk en Karel van Dalen samen met de vrijwilligers van Missie Oost het jaarlijkse Missie Oost voetbaltoernooi in het Vijverpark. Ruim 75  jongeren kwamen er dit jaar naar het park voor een sportief potje voetbal.
 
De voetbal toernooien van Missie Oost worden al enige jaren georganiseerd en ieder jaar melden zich meer jongeren voor deelname het toernooi. Het gaat de organisatie niet alleen om voetbal, want er is ook gelegenheid voor de jongeren om lekker te ‘chillen’ of om andere jongeren uit de wijk of Papendrecht te ontmoeten.
 
Missie Oost is een werkgroep die, gevoed vanuit het Woord van God en gedragen door de gemeente, missionair aanwezig wil zijn in de directe omgeving van de Grote kerk in Papendrecht. Daartoe ontplooit zij activiteiten zoals kinderevangelisatie, evangelisatieacties op de Meent en jeugdactiviteiten in het Vijverpark.

Lees meer over:

Vijverpark missie oost
Deel dit bericht met je vrienden!