zondag 7 maart 2021

Alles over Papendrecht

Spraakmakende columns van Marja Meijers gebundeld

29 augustus 2012

PAPENDRECHT - De Papendrechtse schrijfster Marja Verschoor-Meijers komt aan het begin van het nieuwe kerkseizoen met een verrassend nieuw boek. Haar spraakmakende columns over het christelijk geloof, zoals ze reeds jaren gepubliceerd worden in Opwekking Magazine, vormen de onderlegger voor dit praktische werkboek dat uitermate geschikt is voor zowel zelfstudie als groepsgebruik.

Frisse Kijk is meer dan een leesboek. De uitgave bevat naast twaalf prikkelende columns een hoeveelheid pittige vragen en discussiepunten, veel ruimte om zelf te schrijven en bovendien een collectie prachtige foto’s. De lezer/gebruiker van Frisse Kijk wordt uitgedaagd om gedachten, die boven komen tijdens het lezen en beantwoorden van de vragen, op papier te zetten. “Het opschrijven en uitwerken van gedachten omtrent God, de Bijbel en het geloof kan een verhelderende oefening zijn” aldus Marja.

Frisse Kijk biedt geen saaie theologie of stoffige studie, maar praktische tips om zout en licht te zijn; op school, op het werk, in je omgeving, tijdens de vakantie en in de kerk. Het is een handig werkboek over het christelijk geloof geworden, dat je overal mee naar toe kunt nemen en waar je altijd mee aan de slag kunt; in de trein, op het schoolplein, thuis, in je studie groep of op een bankje in het park...

Het boek is verkrijgbaar bij Boekhandel Sjaloom in Papendrecht en via www.frisse-kijk.nl

Lees meer over:

boek columns christelijk
Deel dit bericht met je vrienden!