Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Opnieuw eenzijdig ongeval op Burgemeester Keijzerweg

31 augustus 2012

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg heeft vrijdagavond 31 augustus een eenzijdig ongeval plaats gevonden. Een automobilist komende vanuit Alblasserdam remde af voor een verhoging in de weg. Hij verloor daarbij de macht over het stuur en belandde met de voorkant van de auto in de vangrail.

Het voertuig raakte door de botsing fors beschadigd en werd weg getakeld; de bestuurder bleef ongedeerd. Ook afgelopen zondag gebeurde er op deze plaats een ongeval, hierbij kwam een bestuurder met zijn auto op zijn zijkant in de bosjes naast het fietspad tot stilstand. Afgelopen jaar zijn er meer eenzijdige ongelukken geweest op deze weg, zie links onder.

Deel dit bericht met je vrienden!