woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Najaars loopgroep van start

3 september 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 1 september is bij Atletiekvereniging Passaat in Papendrecht een groep van 30 enthousiaste deelnemers gestart met “leren hardlopen”. Het doel is om eind december in staat te zijn ongeveer 1 uur hard te lopen. Voorzitter en trainer Jo Kortooms benadrukte in zijn openingswoord dat leren hardlopen, vooral betekent “rustig lopen”. Anders is al de inspanning voor niets. Bij te snel en te lang lopen is de kans op een blessure namelijk vrij groot.

De bedoeling is dat de deelnemers 3 maal per week trainen. Hierbij zal in het begin vooral op de atletiekbaan gelopen worden. Voor alle mensen die de eerdere berichten over deze training door de vakantie gemist hebben is er goed nieuws.

We hebben voldoende trainers, dus kan men de komende weken nog instromen in deze beginners groep. De trainingstijden zijn op maandag en woensdag om 20.00 uur en op zaterdag 09.30 uur. Verzamelen in het clubgebouw van AV Passaat.  Alle kosten van deze trainingen en het gebruik van alle verenigingsfaciliteiten vallen binnen het kwartaal lidmaatschap van Passaat. Voor de twijfelaars; “je mag 2 weken gratis proeftrainen” voordat je besluit of je lid wilt  worden. Voor meer informatie kijk op www.avpassaat.nl of mail naar  voorzitter@avpassaat.nl

Lees meer over:

atletiekvereniging passaat
Deel dit bericht met je vrienden!