woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Lisa 't Hart start Babypraktijk 't Hart

4 september 2012

PAPENDRECHT - Lisa ’t Hart verzorgt al jaren de wekelijkse cursus Samen Bevallen en de eendaagse cursus Voorbereid Bevallen, maar vanaf eind oktober kunnen (kersverse) ouders ook bij haar terecht voor een cursus baby- of peutermassage.
 
Daarnaast komt het toch nog vaak voor dat de mannen niet mee kunnen of willen naar een zwangerschapscursus en daarom is er nu ook de mogelijkheid voor alleen de aanstaande mama's om een cursus te volgen. Deze cursus duurt 4 weken en zal op donderdagavonden gegeven worden in Papendrecht.
 

Vanwege de verscheidenheid in aanbod is de Babypraktijk ‘t Hart opgericht, waar (aanstaande) ouders kunnen kiezen uit de verschillende soorten cursussen.
Meer informatie op www.babypraktijkthart.nl of via telefoonnummer 06 – 21 58 76 86

Lees meer over:

babypraktijk 't hart
Deel dit bericht met je vrienden!