dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden van der Kevielocatie begonnen

5 september 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT -  Deze week is er begonnen met het afsluiten van de winkelpanden in de Van der Kevielocatie op de Meent. Diverse nutsbedrijven sluiten alle elektra, water, en telefoons af. Volgende week start de asbestsanering van het complex. Bij een asbestinventarisatie is in beperkte mate lichtasbesthoudend materiaal aangetroffen in de nokvorsten van de winkelunits.

Na deze saneringswerkzaamheden wordt medio september gestart met de sloop van de kop van het complex. De verwachting is dat de sloop van dit deel eind september gereed is. Begin oktober wordt ter plekke verharding aangebracht en kan dit nieuwe deel van het marktplein in gebruik worden genomen vlak voor de feestelijkheden van het vijfjarig bestaan van De Meent op 5 en 6 oktober. De sloop van het gehele complex is naar verwachting uiterlijk eind oktober gereed.
 

Deel dit bericht met je vrienden!