woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Nationale ziekendag

10 september 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT - Verpleeghuis De Wieken, woonzorgcentrum De Markt en zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht hebben van De Zonnebloem (afdeling Papendrecht) een grote bos zonnebloemen ontvangen. De bossen staan op een centrale plek, zodat alle bewoners, medewerkers en bezoekers van de mooie bloemen kunnen genieten.

Ieder jaar in september vindt de Week van de Zonnebloem plaats, met als afsluiter Nationale Ziekendag op de tweede zondag van september (9 september). In dit kader werden de bloemen overhandigd. De Zonnebloemvrijwilligers hebben de traditie om tijdens de Week van de Zonnebloem een mooie aandachtskaart en een leuke attentie uit te reiken aan hun gasten en zo een beetje extra aandacht te schenken aan mensen die dit zo goed kunnen gebruiken.
 

Deel dit bericht met je vrienden!