woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Heli op het hoofdveld

10 september 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT - In het kader van de actie voor de tribune is 8 september voor een flink aantal mensen een gedenkwaardige dag geworden.Dat waren de winnaars van de verloting van helikoptervluchten onder de kopers van tribunestoelen en de winnaars van de verloting bij de stroopwafelactie.

De winnaars mochten opstijgen vanaf de middenstip van het hoofdveld van Drechtstreek voor een rondvlucht over het Drechtstedengebied. Het prachtige, heldere weer zorgde voor een onvergetelijk tochtje.

Initiatiefnemer Piet de Man kon zaterdagmiddag dan ook terugkijken op een zeer geslaagd evenement. “Ik hoop en verwacht dat de realisering van een tribune in de zomer van 2013 weer een stapje dichterbij is gekomen. We zullen in de komende tijd nog meer acties ontplooien, zeker in de richting van het bedrijfsleven, want ondanks een prima start van de actie zijn we er nog niet”.

 

 

 

 

Lees meer over:

tribune heli hoofdveld
Deel dit bericht met je vrienden!