zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Domino’s Pizza houdt actieweek door wegafsluiting Willem Dreeslaan

12 september 2012

PAPENDRECHT - Vanwege de werkzaamheden aan de Willem Dreeslaan zijn de ondernemers Domino’s Pizza en restaurant De Pepermolen in de P.S. Gerbrandystraat moeilijk bereikbaar. De ondernemers hebben daarom zelf bordjes laten maken en opgehangen in de wijk zodat de mensen toch hun zaak kunnen vinden.
 
Domino’s directeur Ferry Vermeij merkt dat minder mensen door de weg afsluitingen een Pizza bij hem komen halen en heeft daarom een speciale actie week bedacht. Van maandag 17  tot en met zaterdag 22 september zijn alle Pizza’s € 3,99 per stuk. Vanaf 16:00 uur staan er 7 bezorgers klaar om de Pizza’s te bezorgen in de regio.
 
De bestellijn is vanaf 16:00 uur bereikbaar op 078 – 641 66 66.
 
Op de foto: links Arnold van der Vlies van restaurant De Pepermolen en rechts Ferry Vermeij van Domino’’s Pizza
 
Fotograaf: Pieter van den Berg

Deel dit bericht met je vrienden!