maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Gemeente en middelbaar onderwijs gaan samenwerken op stagegebied

13 september 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op donderdagmiddag 13 september ondertekenden de gemeenten Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht en drie middelbare scholen Willem de Zwijgercollege, CSG De Lage Waard en het Griendencollege Sliedrecht een convenant dat bedoeld is om de samenwerking te bevorderen en vraag en aanbod van stageplaatsen en potentiële stagiars nog beter met elkaar te verbinden.

Daartoe gaan de partijen onder meer werken met een gemeenschappelijk websysteem (www.masalblasserwaard.nl). De website bestaat uit een openbaar gedeelte en een besloten gedeelte. In dat laatste kunnen stagebieders en leerlingen hun persoonlijke profiel plaatsen maar ook hun ervaringen delen. Mentoren en leerkrachten kunnen het websysteem gebruiken voor beoordelingen, monitoring en rapportages.
 
Wethouder Wilco Scheurwater ondertekende namens de andere gemeenten en vertegenwoordigers van de drie scholen zetten ieder hun handtekening. op een groot bord waarop de logo's van de deelnemende partijen waren afgebeeld.

 

Deel dit bericht met je vrienden!