zaterdag 4 december 2021

Alles over Papendrecht

Viertal aangehouden na ruzie

14 september 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT - Op donderdagavond 13 september hebben politieagenten vier mannen aangehouden die betrokken zouden zijn bij een ruzie in de Leliestraat. In de auto van een van hen werden twee slagwapens en een stroomstootwapen gevonden.

Getuigen belden de politie toen ze zagen dat de mannen bij een woning stonden en daar amok maakten. Agenten gingen snel ter plaatse en troffen de vier mannen, in de leeftijd van 30 t/m 50 jaar uit Dordrecht, in de omgeving aan. In de auto van een verdachte werden twee slagwapens en een stroomstootwapen gevonden. De vier Dordtenaren worden verhoord op het politiebureau. De politie onderzoekt de zaak.
 

Lees meer over:

ruzie vierta l aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!