woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Anita Fijnekam start eigen bedrijf A-plus Products

14 september 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Deze maand is Anita Fijnekam uit Papendrecht haar eigen bedrijf begonnen, namelijk A-plus Products. Een grote wens ging hiermee in vervulling.

Anita legt uit: ”Vorig jaar heb ik mijn baan opgezegd als leerkracht in het basis onderwijs. Ik wilde graag ‘wat anders’ gaan doen. Na wat wikken en wegen en het identificeren van mijn vaardigheden, ervaringen, liefde voor het onderwijs en kennis van computers besloot ik om een klein eigen bedrijf te beginnen om mensen te helpen hun computervaardigheden aan te scherpen.
U heeft gelijk, er zijn al meerdere mogelijkheden om cursussen te volgen. Toch denk ik dat ik iets anders te bieden heb: Korte workshops die snel op elkaar volgen om de informatie op korte termijn op te volgen en aan toe te voegen. Niet een lang, uitgerekt traject, maar kort en krachtig!

Ik werk het liefst met een kleine groep van  4-6 mensen, zodat ik voldoende aandacht kan geven aan alle cursisten.
De Workshops worden zowel overdag als in de avond aangeboden en op meerdere dagen in de week. Op deze manier is de ‘meedoen kans’ veel groter en voor meer mensen beschikbaar.
Ik vraag cursisten om hun eigen laptops mee te brengen. Waarom? Omdat u het meest heeft aan de nieuwe vaardigheden als u die op uw eigen computer aanleert.

Het maken van digitale fotoalbums is in opmars. Hoe leuk is het als u een eigen boek op tafel kan leggen wat door allen bewonderd kan worden? Graag stimuleer ik mensen om hun eigen talenten verder te ontwikkelen. In elk mens zit een enorme schat van talenten, die voor welke reden dan ook niet helemaal tot bloei zijn gekomen.
Ik krijg een enorme voldoening als ik berichten van deelnemers van mijn workshops krijg zoals “Ik heb nu al mijn foto’s op de computer staan en geordend in de diverse mappen. Dank-u-wel, ik wist niet dat ik dat kon! Ik voel me apetrots.”

Bent u slecht ter been? De locatie waar ik les geef heeft een trappenlift.
Bent u aan huis gebonden? In bijzondere omstandigheden kan ik bij u thuis les geven.
U wilt graag meer dan alleen mailtjes ontvangen en schrijven – geef op de site aan waar u meer van wilt weten en ik zal trachten de juiste cursus aan te bieden waar u een anderen wat aan heeft.

Ik verwijs u dan ook naar mijn website www.a-plusproducts.com om te kijken welke mogelijkheden aangeboden worden. U kunt daar ook uw eigen wensen kenbaar maken. Ook staan daar andere producten aangegeven.
Als voorbeeld: Uw (klein) kinderen hebben het over Facebook en u begrijpt niet hoe dat allemaal werkt en wat de mogelijkheden zijn – ik zou u daarover kunnen informeren- zonder dat u zelf een eigen pagina voor aan hoeft te maken. Komt Facebook in het gesprek voor, dan kunt u met uw (klein)kind erover mee praten!

Heeft u geen tijd, zin, energie of voor welk reden dan ook komt het er niet van om een eigen digitaal fotoalbum te maken. Dan biedt A-plus Products die mogelijkheid ook aan. U levert de foto’s, op datum of andere volgorde gesorteerd en het album wordt door A-plus Products gemaakt en vóór de bestelling door u gekeurd. U kan dus ook een album van uw onvergetelijke vakantie, jubileum of welke gebeurtenis dan ook, ook op uw salontafel hebben liggen.

Schrijft u in, bestel een fotoalbum, bekijk alle mogelijkheden óf vul een enquête formulier in - zodat A-plus Products aan úw wens op het gebied van computer vaardigheden en/of digitale fotoalbums kan voldoen”, aldus een enthousiaste Anita Fijnekam.

Lees meer over:

anita fijnekam
Deel dit bericht met je vrienden!