dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Bewoners van de Wieken genieten van muzikale middag

17 september 2012

PAPENDRECHT - Op zaterdagmiddag 15 september organiseerden Pieter en Nelleke van den Berg samen met een aantal vrijwilligers namens Wijkplatform Westpolder voor het derde jaar de Wiekendag. De Wiekendag is een besloten middag voor de bewoners van zorginstelling de Wieken aan de Noordhoek in Papendrecht.

Onder het genot van een hapje en een drankje genoten 50 bewoners en hun begeleiders zichtbaar van het optreden van de Sliedrechtse band Jan Pakt de Leuning. Er werd meegezongen, gelachen maar ook aandachtig geluisterd naar, zoals ze zichzelf ook wel noemen de Sliedrechtse “Jannen”. Wethouder Herman Nieuwstraten die ook aanwezig was laat in een Twitter bericht weten ”Mooi man dat feest voor de bewoners, ik zag ze allemaal genieten van de band, petje af voor jullie”.

Naast het Wijkplatform hebben ook dit jaar weer Filcom Filterzand en Grind en de Opel Centrale Papendrecht garant gestaan als sponsor, de organisatie is iedereen dankbaar voor hun bijdrage want zonder sponsors is het in deze tijd bijna onmogelijk om dergelijke activiteiten te organiseren.

Foto: Alex van Vuuren

Lees meer over:

De Wieken de wiekendag
Deel dit bericht met je vrienden!