woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Echtpaar Scharpenborg 60 jaar getrouwd

19 september 2012

PAPENDRECHT - Op dinsdag 18 september bezocht burgemeester De Bruin het echtpaar Scharpenborg in Woonzorgcentrum De Markt om hen namens de gemeente te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk.

De heer en mevrouw Scharpenborg leerden elkaar op jonge leeftijd – respectievelijk 18 en 15 jaar - kennen op de verjaardag van een gemeenschappelijke kennis. Daar sloeg de vonk meteen over en volgden er afspraakjes. Een paar jaar later zijn ze in Veendam op 3 september 1952 in het huwelijk getreden.

Meneer Scharpenborg heeft vanaf zijn vijftiende op de Holland-Amerika Lijn gevaren als matroos en was daardoor vaak van huis weg. Later is hij met dit werk gestopt. Vanwege de werkgelegenheid verhuisde het echtpaar naar Papendrecht. Het echtpaar heeft een dochter en een zoon en drie kleinkinderen.

Foto: Ron Tiben
 

Deel dit bericht met je vrienden!