woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Jongerencentrum Upstairs zoekt materiaal voor muziekkelder

19 september 2012

PAPENDRECHT - Jongerencentrum Upstairs heeft plannen om de kelder te verbouwen tot een muziekkelder, zodat iedereen die een muziek instrument kan bespelen en het leuk vindt om samen met anderen muziek te maken van harte welkom is in de muziekkelder.

Hiervoor zijn de medewerkers van Upstairs opzoek naar materialen. Onder andere nog een keyboard of synthesizer met standaard & versterker, systemen om lampen aan te hangen, en allerlei andere materialen waarmee de kelder tot een groot succes gemaakt kan worden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Heeft u nog iets leuks staan, en denkt u dat Upstairs het kan gebruiken? Mail dan naar h.huijzer@kpnplanet.nl

Deel dit bericht met je vrienden!