woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek verliest van Heerjansdam

24 september 2012

PAPENDRECHT - Net als vorige week tegen VVGZ hield Drechtstreek zaterdag lang stand. Nu was de tegenstander kampioenskandidaat Heerjansdam, dat er pas een kwartier voor het eind van de wedstrijd in slaagde om de drie punten binnen te halen. Gedurende de hele wedstrijd bleef Drechtstreek redelijk overeind tegen de individueel sterke Heerjansdammers. Zij hadden het betere van het spel maar slaagden er toch niet in om voetballend op voorsprong te komen.

 Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam tot stand uit een stilstaande situatie. Het was uitblinker Remco Roos die met een goed geplaatste vrije trap van zo’n 30 meter afstand de bal in de kruising van het doel schoot en doelman Timo Epping met lege handen achter liet.
Vooraf was het uit de hoofdklasse gedegradeerde Heerjansdam natuurlijk favoriet tegen promovendus Drechtstreek. Toch had de wedstrijd zo maar in een gelijke stand kunnen eindigen want scoringskansen waren er over en weer. In de 30ste minuut was Sam de Meester heel dicht bij de openingstreffer maar hij schoot na balverlies vlakbij het doel de bal keihard in het zijnet. Op slag van rust had ging een hard schot van Ruben Timmermans maar rakelings voorlangs het doel van Gazi Gecmen.

Met deze nederlaag zakt Drechtstreek naar de 10e plaats op de ranglijst waar Alblasserdam verrassend de eerste plek in neemt. Komende zaterdag wacht Drechtstreek opnieuw een thuiswedstrijd, dan komt Almkerk op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.

Lees meer over:

heerjansdam vvdrechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!