woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechter krijgt eigen rouwkaart in de bus

26 september 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend ontving Papendrechter Walter Prick een overlijdensbericht in de bus, en wel van zichzelf.

Bovenaan het nepbericht stond: "Met verslagenheid en onuitsprekelijk verdriet geven wij u kennis dat, tengevolge van een noodlottig ongeval, voor ons veel te laat en geheel onverwacht is overleden mijn bemoeial Walter Prick".

Het is onbekend wie de afzender van de bedreiging is. Walter Prick is vrijwilliger bij de stichting Dierenambulance Papendrecht. Vermoed wordt dat de bedreiger hem kwalijk neemt dat hij speurde naar een kattenhater die in de wijk Stadspolders in Dordrecht actief is.

Walter vermoedt te weten wie de bedreiger is, maar doet daar geen uitspraken over.

Lees meer over:

bedreiging
Deel dit bericht met je vrienden!