zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Opel Centrale gaat PostNL Business point huisvesten

27 september 2012

PAPENDRECHT -Vanaf dinsdag 2 oktober opent de Opel Centrale in haar Papendrechtse vestiging een PostNL Business Point. Dit houdt in, dat u voor al uw postzaken en aanverwanten bij het Business Point in de Opel Centrale aan de Rembrandtlaan 1 terecht kunt.

Het Business Point is speciaal ingericht voor kleine en middelgrote ondernemingen. Maar ook de particulier kan hier terecht voor al hun zaken. U kunt bij het Business Point terecht voor de volgende diensten: postzegels, pakketten, aangetekend, partijenpost, cadeaubonnen, beltegoed, kenteken- en vervoersbewijzen.

Groot voordeel van het Business Point is dat klanten voor de deur kunnen parkeren en de Opel Centrale een goede bereikbaarheid heeft in Papendrecht en dat de postbussen bereikbaar zijn van 8.00 uur tot 18:30 uur, zonder sluiting tussendoor. Op zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. 

Deel dit bericht met je vrienden!