maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek verliest opnieuw

1 oktober 2012

PAPENDRECHT - In de tweede achtereenvolgende thuiswedstrijd is Drechtstreek er opnieuw niet in geslaagd om punten te pakken.
Zaterdag was het Almkerk dat met de overwinning naar huis ging. Almkerk startte de wedstrijd met veel snelheid in het spel en zette
Drechtstreek daarmee stevig onder druk.

Al na zes minuten was er de eerste kans op de 0-1 maar Drechtstreek kwam met de schrik vrij. In de 19e minuut was doelman Timo Epping gedwongen om een Almkerk aanvaller te stoppen hetgeen eindigde in een gele kaart voor de keeper en een strafschop voor Almkerk.

Gerben Vos zette zijn ploeg hiermee op voorsprong. Almkerk kreeg in korte tijd een flinke serie hoekschoppen te nemen die echter niet tot doelpunten leidden. In de 35ste minuut was het Remco Koremans die aan de andere kant de gelijkmaker inschoot vanuit een fraai genomen vrije trap net buiten het strafschopgebied. Op slag van rust wist de jonge Niels Nieuwesteeg het veldoverwicht van Almkerk toch nog om te zetten in een ruststand van 1-2.
In de tweede helft wisselde trainer

John den Dunnen Mark Kunst voor Geraldo Alken en kreeg Drechtstreek wat meer grip op de wedstrijd. Het dwong zelf enkele goede kansen af en zette druk op zijn tegenstander. In de 56ste minuut leidde dat tot een noodgreep in de Almkerk defensie en ook Drechtstreek kreeg zijn strafschop. Chris Koremans verzilverde die kans en schoot de 2-2 in.

Dezelfde Chris Koremans was na gestuntel in de Almkerk defensie heel dicht bij zijn tweede doelpunt van de middag maar zijn schot eindigde in het zijnet. Ondanks enkele serieuze kansen voor Drechstreek was het toch Almkerk dat vier minuten voor tijd de overwinning binnen haalde via een doelpunt van Bas de Vos: 2-3
Met deze nederlaag zakt Drechtstreek naar de elfde plaats op de ranglijst. Het heeft slechts vier punten behaald in vijf wedstrijden. Komende zaterdag wacht Drechtstreek de uitwedstrijd tegen De Zwerver. Het is voor de Oostpolder ploeg te hopen dat er dan weer eens punten worden gepakt.
 

Deel dit bericht met je vrienden!